Laat nog snel uw gegevens achter

Wilt u graag uw doelpubliek efficiënter aanspreken en wenst u meer informatie? Of heeft u een vraag waarop u niet direct antwoord vindt? Ik help u graag verder! Laat nog snel even uw gegevens achter. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe zorg je ervoor dat je bovenaan in de zoekresultaten verschijnt

SEO, je hebt er al veel over gehoord maar wat is het juist? SEO staat voor Search Engine Optimalisation.

Ga terug

Hoe zorg je ervoor dat je bovenaan in de zoekresultaten verschijnt

Hoe werkt SEO?

SEO, je hebt er al veel over gehoord maar wat is het juist? SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Dit is een heel moeilijke term voor zoekmachine optimalisatie. Jij gaat er dus voor zorgen dat jouw pagina organisch zo goed mogelijk scoort. Dit wil zeggen dat als een persoon zoekt naar jouw bedrijf of in deze richting dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt. Dit is niet te verwarren met SEA (Search Enginge Advertising), waarbij het over de betalende advertenties gaat. Bij SEO zijn er vele trucjes en bewerkingen nodig zodat Google jouw pagina verkiest boven die van je concurrent.

 

Hoe begin je eraan?

Eerst en vooral beginnen we met de basis, jouw website. Deze moet juist opgebouwd en gecodeerd zijn zodat Google jouw website begrijpt. Heb je jouw website via gratis tools gemaakt, dan zijn hier de mogelijkheden vaak redelijk beperkt. Het nadeel is dat je hiervoor vaak wel wat extra kennis nodig hebt om deze aanpassingen in te voeren. Je wilt namelijk geen fouten in je websitecode brengen. Daarnaast is bijvoorbeeld de snelheid van jouw website belangrijk, maar hoe kan je dit nu verbeteren? Hierbij zouden wij jou wel kunnen helpen, met onze kennis en expertise kunnen wij deze aanpassingen in je code en snelheid doen waardoor jij veel beter scoort!

Enkele tips:

Niet alleen bovenstaande zaken hebben invloed op jouw website, maar de teksten die op jouw website staan, hebben een extra invloed op de resultaten van jouw website. Op deze manier gaat Google linken leggen met jouw site. Natuurlijk is niet iedereen een geboren copywriter maar gelukkig zijn hiervoor gespecialiseerde mensen die hun vak kennen en weten welke woorden er in jouw tekst verwerkt moeten worden voor jouw SEO-positie te verbeteren. Het is vooral belangrijk om unieke content aan gebruikers aan te bieden. Google gaat jouw website belonen als je relevante en unieke content aanbiedt. De zoekmachines zijn zodanig slim opgebouwd dat ze wel weten of jouw content relevant en interessant is.

 

Gratis tools

Er zijn gratis tools op Google die je vertellen hoe jouw website nu scoort op SEO-gebied. Het nadeel is dat je niet weet vanwaar deze cijfers komen en hoe je ze moet interpreteren. Hiervoor heb je echt wel achtergrondkennis nodig want waarschijnlijk is niet elke parameter bij jou bekend.

 

Klaar om te investeren in groei?

Ben jij overtuigd en wil je graag jouw SEO-score van je website verbeteren. Maar weet je niet direct hoe er aan te beginnen of heb je er geen tijd voor? Ik help je graag op weg. Contacteer ons zodat wij een uitgebreide SEO-analyse van jouw website uitvoeren. Daarna kunnen we een plan opstellen dat volledig aan jouw wensen en budget voldoet. Doordat we elk dag onze web design, IT en marketingkennis combineren zijn wij de ideale partner.

Bekijk onze website voor meer info https://kristofdv.be/seo-zoekmachine-optimalisatie.php

Je kan altijd met al je vragen bij ons terecht!

 

 

Bel mij Offerte